Attractieparken in Drenthe


Speelstad Oranje (Oranje 5 km)
Overdekt spelen op een oppervlakte van vier voetbalvelden. Stel je dat eens voor! Dit is mogelijk bij attractiepark Speelstad Oranje in Oranje, vlakbij Beilen. Tientallen attracties zorgen voor een onvergetelijke dag. Ideaal bij wat slechter weer.

Meer info over het attractiepark: www.vakantieparkoranje.nl

Duinen Zathe (Appelscha 7 km)
Attractiepark Duinen Zathe is een attractiepark voor jong en oud. Het park staat garant voor een dag vol plezier, vermaak en vertier. Naast de attracties is er een overdekt theater. 

Meer info over het attractieparkwww.duinenzathe.nl

Verkeerspark Assen (Assen 19 km) 
Kinderen kunnen in dit attractiepark in Drenthe op een speelse manier de verkeersregels leren kennen. Daarnaast zijn er bootjes, een speelkasteel en nog meer.

Meer info over het attractiepark: www.verkeersparkassen.nl

Doolhofpark Dundelle (Bakkeveen 25 km)
Lekker dwalen in de drie doolhoven… waarbij het nog een hele klus is om de uitgang te vinden. Uniek is de traditionele speeltuin, waarbij de kinderen zelf in actie moeten komen om de toestellen te laten bewegen. Doolhofpark Bakkeveen ligt samen met Bospaviljoen De Dwaler en het Openluchtzwembad & midgetgolf Dúndelle midden in een bosrijke omgeving. Combineer dit en je hebt een prachtige dag in een attractiepark in Bakkeveen!

Attractiepark Drouwenzand (Drouwen 32 km)
Een attractiepark met leuke kinderattracties zoals botsauto's, trampolines, een ezelbaan, etc. Inclusief onbeperkt koffie, thee, soep, frietjes, frikandel, ijsjes. Lekker!

Meer info over het attractiepark: www.drouwenerzand.nl

Rijk der kabouters en laven (Eext 33 km)
Het familiepark voor kabouter liefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Het Rijk der Kabouters is uitstekend geschikt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Je vindt er geen schreeuwende attracties maar een rustig familiepark met een leuk kabouterbos en een speeltuin met veilige speelattributen. In het kabouter bos is een wandeling uitgezet over de kronkelpaadjes door het woongebied van de kabouters. Als je uitgekeken bent in het bos kun je heerlijk spelen in de speeltuin.

Meer info over het attractiepark: www.rijkderkabouters.nl

 Familiepark Nienoord (Leek 34 km)
Het Familiepark Nienoord is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoor expositities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie. In de overdekte speelhal (ideaal bij wat slechter weer op je vakantie) is een van de grootste apenkooien van Noord-Nederland met maar liefst vier verdiepingen, dus veel klauterplezier voor iedereen.

Meer info over het attractiepark: www.familieparknienoord.nl

Sprookjeshof (Zuidlaren 34 km)
Sprookjespark, speelpark en een kinderboerderij. Voor de ouders is er o.a. een casino.

Meer info over het attractiepark: www.sprookjeshof.nl

Kabouterland (Exloo 39 km)
In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.

Meer info over het attractiepark: www.kabouterland.nl

Attractiepark Slagharen (Slagharen 43 km)
Beleef een avontuurlijke dag met je familie en vrienden. Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven, duiken, zwemmen…. alles kan. Je hebt onbeperkt toegang tot meer dan 40 attracties en shows. Dat betekent dat je zo vaak als je maar wilt in jouw favoriete attracties mag. 

Meer info over het attractieparkwww.attractiepark-slagharen.nl

Attractiepark Speelstad Oranje

    

Attractiepark Drouwenzand

    

Attractiepark Doolhofpark Dundelle

    

Attractiepark Drenthe

     

Attractiepark Kabouterland Exloo