Contact met Boshuis Drenthe 


Eigenaren van Boshuis Drenthe (reserveringen)


Hendrik Jan & Mariska de Boer
Bovenweg 40
1834 CG  Sint Pancras 
Tel. 072-8503399

Email         info@boshuisdrenthe.nl
Website    www.boshuisdrenthe.nl
Twitter       
http://twitter.com/boshuisdrenthe
Facebook http://www.facebook.com/boshuisdrenthe

Bungalowpark Hoogersmilde (verblijf)


J. Brugginkweg 3 A
9423 TC  Hoogersmilde
Tel. 0592-408833

Email        info@bungalowparkhoogersmilde.nl
Website   www.bungalowparkhoogersmilde.nl

Routebeschrijving naar Boshuis Drenthe


Boshuis Drenthe ligt op Bungalowpark Hoogersmilde. U kunt dit park het beste bereiken via de A28, afslag Beilen-Noord/ Westerbork/Smilde richting Smilde (N381 Emmen/Drachten). Vervolgens afslag Smilde. Onderaan het viaduct gaat u richting Hoogersmilde. Na de COOP supermarkt gaat u de eerste weg rechts (links ligt een brug). Vervolgens op de splitsing rechts en met de bocht mee naar links (J. Brugginkweg).

Komend vanuit het zuidwesten langs de Drentse Hoofdvaart, gaat u op ter hoogte van de Radio Zendmast in Hoogersmilde tegenover de brug linksaf. Vervolgens op de splitsing rechts en met de bocht mee naar links (J. Brugginkweg).

Na ongeveer 1 km ziet u aan uw linkerhand de ingang van het bungalowpark. Tegenover het park bevindt zich camping de Horrebieter, deze ANWB borden ( "Camping de Horrebieter" ) kunt u ook volgen om bij het park te komen. U rijdt het park op (aan de overzijde van de boerderij/campingrestaurant) en volgt het bordje receptie (eerste woning op het park aan uw rechterhand).